Verandering begint bij jezelf.

REGELMATIG KOMEN OUDERS BIJ MIJ met een opvoedvraag. Ze willen dan graag van mij een antwoord hoe ze het beste met het gedrag van hun kind om kunnen gaan. En wat ze kunnen doen om dat gedrag te veranderen. Alleen kan ik daar als coach geen kant en klaar antwoord op geven.

ELK KIND IS ANDERS, maar ook, elke ouder is anders. Want jij als ouder neemt (onbewust) heel veel waarden, normen en overtuigingen met je mee, waarmee jij bent opgegroeid. En deze waarden, normen en overtuigingen van jou, zullen ook anders zijn, dan die van je partner. Ze zijn zeker ook anders dan die van mij. Dat maakt dat ik de oplossing niet kant en klaar voor je heb liggen.

MAAR WAT KAN IK DAN WEL VOOR JE DOEN?  De oplossing ligt in je zelf, en ik kan je helpen om deze oplossing te vinden. Dit doe ik door naast je te staan, en met je mee te kijken. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, klik dan hier. Ga jij met mij op ontdekkingstocht?

Share this Post