Het Krachtstenenspel

Het Krachtstenenspel

Het KRACHTSTENENSPEL© is een krachtig coachingstool waarbij spelenderwijs diverse thema’s worden uitgediept. Het is veelzijdig in te zetten en geeft inzicht in het weten, denken, doen en voelen van de speler. Het neemt de speler mee door de vier elementen. Vuur om de intuïtie aan te wakkeren, lucht voor het denkwerk, aarde om wensen handen en voeten te geven en water om te voelen wat het met je doet als alles bij elkaar komt.

Deze spelwerkvorm combineert de bijzondere werking van tien verschillende soorten edelstenen met concrete stappen en praktische oefeningen. De edelstenen geven een extra dimensie aan het spel. Door te spelen, ontstaat een verbinding tussen de persoonlijke intentie van de speler en de helende werking van de stenen. Hierdoor ontstaat een bijzondere bekrachtiging van het bewustzijn. Alle edelsteensoorten die in het spel voorkomen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en daarmee ook voor oudere kinderen en volwassenen. 

KRACHTSTENENSPEL SESSIE
Speel jezelf wijzer in één sessie en ontdek de schatten in jezelf. Tijdens een Krachtstenenspel sessie maken we jouw wensen concreet. Om ze daarna te verkennen en tastbaar te maken. De edelstenen vertellen hierin hun eigen verhaal en nemen je mee naar de diepere wijze lagen in jezelf. Met een persoonlijk Krachtzakje ga jij na deze sessie zelfstandig verder.