Oudercoaching

Oudercoaching

Naast het coachen van kinderen, coach ik ook ouders.  Want laten we eerlijk wezen, opvoeden kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het kan zijn dat je een kind hebt met een heel pittig karakter, dat veel van jou als opvoeder vergt, zowel in je handelen, als in je energie. Want dat kunnen kinderen best goed, je energie opvreten.

Of misschien is je kind opstandig, luistert het slecht en heeft het driftbuien. En jij probeert je geduld te bewaren, en te bewaren, en te bewaren… tot het moment dat het geduld op is, en jij hetzelf niet meer tot een goede oplossing kunt brengen.

Het kan voorkomen dat je op een gegeven moment alleen nog maar de negatieve, niet leuke dingen van je kind ziet. En daar ga je dan weer op een negatieve niet leuke manier op reageren. Je zit met je handen in het haar en weet het gewoon even niet meer.

Wat is dat dan in je kind, dat jou zo kan doen laten ontploffen. Wat doet dat gedrag met jou? Wat brengt het in je los? Wat zegt dat over jou?

Als je meer inzicht krijgt in wat het gedrag van je kind bij jou teweeg brengt, en de manier hoe jij daarop reageert, helpt jou dat om op een andere manier naar je kind te kijken. En vind je weer andere ingangen om je kind te helpen en op een positieve manier je kind te begeleiding bij het opgroeien.

De Maak je dromen waar training is speciaal voor jou als ouder. Tijdens deze training leer je wat jouw patronen zijn, waar jij vast loopt als ouder. Je leert je patronen te doorbreken en je negatieve handelen om te zetten in positief handelen.

Wil jij hier meer over weten, klik dan hier, of neem contact met me op.

Ga jij de uitdaging met jezelf aan? Je kunt je kind geen groter cadeau geven. Wees welkom!

Share this Post