Coaching

Tijdens het coaching werk ik graag op een luchtige, speelse manier. We beginnen vaak met het spel Coachee! Daarmee kun je ontdekken wat jouw levensles is. Voor veel kinderen is dit een compleet andere benadering van naar zichzelf en de wereld kijken.

Ook het Krachtstenenspel is super interessant om te kijken wat jouw stappen kunnen zijn om jouw wens/levensles werkelijkheid te laten worden.

Coachen is altijd maatwerk en daarom lastig te omschrijven. Er zijn heel veel verschillende manieren om spelenderwijs het karakter van een kind te leren kennen! Ik merk snel genoeg wat een kind wel of niet aanspreekt en heb een zeer breed inzetbaar pakket aan coaching methodes.
Ook hier geldt wederom; ik kijk verder dan het probleem! Weten of mijn manier van coaching iets voor jouw kind(eren) zou kunnen zijn? Een telefonisch kennismakingsgesprek is kosteloos bij mij. Neem gerust eens contact met mij op.