Coaching

Coaching

COACHEN is altijd MAATWERK en daarom lastig te omschrijven. Er zijn heel veel verschillende manieren om spelenderwijs het karakter van een kind te leren kennen! Ik merk snel genoeg wat een kind wel of niet aanspreekt en heb een zeer breed inzetbaar pakket aan coaching methodes.
Ook hier geldt wederom; ik kijk verder dan het probleem! Weten of mijn manier van coaching iets voor jouw kind(eren) of voor jezelf zou kunnen zijn? Een telefonisch kennismakingsgesprek is kosteloos bij mij. Neem gerust eens contact met mij op. 

Ik coach niet alleen kinderen en jongeren, maar ook ouders.

Voor meer informatie over KINDERCOACHING klik dan hier

Wil je meer informatie over JONGERENCOACHING klik dan hier

Voor OUDERCOACHING kun je hier meer informatie vinden.

Naast het coachen, bied ik ook leerondersteuning aan. Hierbij ga ik niet op inhoudelijk in op de leerstof zelf, maar ondersteun ik de kinderen en jongeren in hoe ze het beste kunnen leren.

Voor LEERONDERSTEUNING vind je hier meer informatie