Coaching

Coaching

Coaching is altijd maatwerk en daardoor moeilijk te beschrijven. Er zijn talloze manieren om op speelse wijze het karakter van een kind te leren kennen! Ik merk snel genoeg wat wel en niet resoneert bij een kind, en ik beschik over een breed scala aan coachingmethodes.

Bovendien kijk ik verder dan alleen het probleem! Wil je weten of mijn manier van coaching geschikt is voor jouw kind(eren) of voor jezelf? Ik bied een kosteloos kennismakingsgesprek aan via telefoon. Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Naast het coachen van kinderen en jongeren, help ik ook ouders.

Voor meer informatie over kindercoaching, klik hier.

Als je meer wilt weten over jongerencoaching, klik dan hier.

Voor informatie over oudercoaching, kun je hier terecht.

Naast coaching bied ik ook leerondersteuning aan. Hierbij richt ik me niet op de inhoud van het leerstof, maar ondersteun ik kinderen en jongeren bij het ontwikkelen van effectieve leervaardigheden.

Voor meer informatie over leerondersteuning, vind je hier meer details.