Kindercoaching

Kindercoaching

ELKE OUDER ZIET ZIJN KIND HET LIEFST GELUKKIG. Maar soms zit je kind niet lekker in zijn vel, is hij gefrustreerd of heeft hij last van buikpijn, slaapt hij slecht. Misschien wordt je kind gepest, of pest hij misschien zelf? Sommige kinderen zijn onzeker of piekeren heel veel. Een kindercoach kan deze kinderen helpen.

KINDERCOACHING IS EEN LAAGDREMPELIGE, KORTDURENDE BEGELEIDING voor kinderen die even vastlopen. Ik kijk voorbij het gedrag van je kind, want meestal is dat een bescherming van iets wat dieper zit. Als er iets niet helemaal loopt zoals hij zou willen, plaatst je kind vaak een groter gedrag ervoor. Dit kan boosheid zijn, maar ook verdriet. Hangt hij de clown uit, of trekt je kind zich juist terug?

SAMEN GAAN WE OP ONDERZOEK. Wat is er aan de hand, maar vooral, waar wil hij naartoe? De oplossing voor het probleem zit in je kind. Wat zijn de kwaliteiten, talenten en mogelijkheden van je kind om tot deze oplossing te komen?

Op deze manier werken we aan het ZELFVERTROUWEN van je kind, en doet hij zelfkennis op. Zodat hij ook in andere situaties gebruik kan maken van zijn talenten en mogelijkheden. Hier heeft hij zijn leven lang profijt van!

Speciaal voor kinderen geef ik de OP ZOEK NAAR JOUW WENS-training. Wil je hier meer over weten, klik dan hier, of neem contact met me op! Wees welkom!

Share this Post