Wie ben ik?

Ik ben Miranda Wagelmans-Verberk. Ik ben geboren in Boxmeer en woon met veel plezier in Wanroij, het mooie dorpje aan de rand van de Peel. Na mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening, was ik vanwege gebrek aan passend werk eerst ergens anders in gerold. Totdat ik in 2008 gastouder werd. Ik kwam in contact met een gezin dat omhoog zat vanwege gebrek aan oppas. Zij zagen in mij een betrouwbare en betrokken ouder. Dat voelde eigenlijk direct goed.

Ik besefte weer hoe leuk ik werken met kinderen vind en hoe goed mij dit afgaat. Ik kreeg weer meer en meer behoefte om mezelf breder te ontwikkelen om kinderen te ondersteunen en houvast te kunnen geven. Ik ben opleidingen en cursussen gaan volgen zodat ik kinderen tools kan aanreiken om het beste uit zichzelf te halen. In 2016 heb ik mijn praktijk gestart. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb, ik zit enorm op mijn plek nu!