Kindercoaching

Welk kind heeft er tegenwoordig geen sticker opgeplakt gekregen? Met woorden als ADHD, dyslexie, concentratieprobleem of fysieke achterstand erop?

Een diagnose kan natuurlijk ook verheldering en rust geven voor een probleem waar je misschien al jaren mee aan het stoeien was. Maar ik kijk niet naar de sticker, ik ga altijd op zoek naar de kwaliteiten en talenten van een kind. Want daar schuilt veel achter. Waarom kan een kind goed voetballen? Omdat het een goede inzet heeft en een uitstekend doorzettingsvermogen? Of kan hij of zij goed incasseren en is het een uitstekende teamplayer? Een talent zegt heel veel over het karakter van een kind!

Ik vind het een fantastische uitdaging om te kijken waar de grenzen en de talenten van een kind liggen en hoe het kind zelf het beste uit zichzelf kan halen. Een kind wat trots is op zichzelf is prachtig en dat ik daar aan kan bijdragen maakt mij een ontzettend dankbaar en gelukkig mens!

Naast dit prachtige coachingstraject, is er ook de mogelijkheid voor het kind om te leren leren. Voor meer informatie hierover klik hier.