Aromatherapie

Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het genezen van aandoeningen door gebruik te maken van essentiële oliën. De levenskracht, die in deze oliën verzameld is, wordt als het ware op je overgedragen en zal bijdragen tot het herstel van het natuurlijke evenwicht in je lichaam en geest.

Onderdeel van aromatherapie is aromatherapeutische massage. Hierbij wordt meestal gedacht aan een lekkere ontspannende massage waarbij je een bepaalde geur gebruikt om een bepaald effect te bewerkstelligen.

Voor ouders kan aromatherapie heerlijk zijn. Wat denk je van een heerlijk ontspannende massage? Bijvoorbeeld een massage van de rug en de nek. Je kunt ook kiezen voor een lichaamsmassage, waarbij de armen en benen ook gemasseerd worden. Tijdens de massage gebruik ik een blend aan oliën die alleen voor jou is samengesteld. Op deze manier is elke blend heel persoonlijk en zal de massage een extra diepe werking hebben op lichaam en geest.

Aromatherapie is ook voor kinderen ontzettend fijn. Het kan ondersteuning bieden bij het zelfvertrouwen, maar ook om je af te kunnen sluiten voor prikkels om je heen, zodat je je beter kunt concentreren.

Tijdens de trainingen gebruik ik aromatherapie om de focus optimaal te houden, tijdens het coachen juist om te ontspannen of om meer in je kracht te kunnen staan. 

De massages worden niet ingezet voor kinderen. Wel kan ik een blend samenstellen, die voor jouw kind persoonlijk is samengesteld, om hem/haar extra te ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling.