Aromatherapie

Aromatherapie

AROMATHERAPIE richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het genezen van aandoeningen door gebruik te maken van essentiële oliën. De levenskracht, die in deze oliën verzameld is, wordt als het ware op je overgedragen en zal bijdragen tot het herstel van het natuurlijke evenwicht in je lichaam en geest.

Onderdeel van aromatherapie is aromatherapeutische massage. Hierbij wordt meestal gedacht aan een lekkere ontspannende massage waarbij je een bepaalde geur gebruikt om een bepaald effect te bewerkstelligen.

Voor ouders kan aromatherapie heerlijk zijn. Wat denk je van een heerlijk ontspannende massage? Bijvoorbeeld een massage van de rug en de nek. Je kunt ook kiezen voor een lichaamsmassage, waarbij de armen en benen ook gemasseerd worden. Tijdens de massage gebruik ik een blend aan oliën die alleen voor jou is samengesteld. Op deze manier is elke blend heel persoonlijk en zal de massage een extra diepe werking hebben op lichaam en geest.

Aromatherapie is ook voor kinderen ontzettend fijn. Het kan ondersteuning bieden bij het zelfvertrouwen, maar ook om je af te kunnen sluiten voor prikkels om je heen, zodat je je beter kunt concentreren.

Tijdens de trainingen gebruik ik aromatherapie om de focus optimaal te houden, tijdens het coachen juist om te ontspannen of om meer in je kracht te kunnen staan. 

De massages worden niet ingezet voor kinderen. Wel kan ik een blend samenstellen, die voor jouw kind persoonlijk is samengesteld, om hem/haar extra te ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling.

REACTIES VAN CLIËNTEN:

“Normaal gesproken voel ik dus dagelijks een druk/pijn in m’n onderrug. Nou ja, ben er intussen zo aan gewend dat ik me daar geeneens van bewust was, totdat ik een keer bij Miranda een massage had gehad met een speciaal op mijn klachten/wensen samengestelde olie en ik die druk de dagen daarna niet meer voelde. Wauw, wat olie al niet voor je kan doen. Daarnaast is het natuurlijk erg ontspannend om even een half uurtje gemasseerd te worden.”

“Vanmorgen een heerlijke massage gekregen van Miranda. Ik geniet hier elke keer weer van en vanmorgen mijn eerste gehele lichaamsmassage gehad en ik voelde mij daarna zo lekker loom, maar gelijke tijd energiek.Dank je wel, kan er weer een maandje tegen aan.”