De Wensuil en COVID-19

SINDS 11 MEI 2020 MAG IK JE WEER ONTVANGEN IN MIJN PRAKTIJK.

Dat geldt zowel voor kinderen en ouders voor het coachen, als voor de ontspanningsmassages.

Ik houd het RIVM als bron aan voor informatie en maatregelen. Ik volg als altijd de hygiëne maatregelen op. Ik was mijn handen regelmatig met water en zeep, zeker voor en na een afspraak. Ik zit niet met mijn handen aan mijn gezicht en schud geen handen. Hoesten of niesen doe ik in mijn elleboog.

HOE ZIET DIT ER BIJ De Wensuil UIT?

Voor iedereen geldt het volgende: Als je een afspraak bij mij plant, zal ik je een aantal vragen stellen i.v.m. de gezondheidscheck. Als je gezondheidsklachten hebt, zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan vraag ik je de afspraak te verzetten of te annuleren. Indien je 24 uur klachten vrij bent, kunnen we een afspraak inplannen. Als we beiden geen gezondheidsklachten hebben, dan zijn persoonlijke beschermingsmiddelen (zoals b.v. een mondneusmasker) niet nodig.

Ik schud geen handen.Bij binnenkomst vraag ik je om even je handen te desinfecteren. Daarvoor staat er in de hal een desinfecterende handgel met een handpompje.

VOOR HET coachen HANTEER IK DE VOLGENDE MAATREGELEN:

Tijdens het coachen hanteer ik zoveel mogelijk 1,5 mtr. afstand. Om deze 1,5 mtr. te kunnen garanderen, zal ik voorlopig niet in groepjes werken, maar individueel. De tafel en stoelen in mijn praktijkruimte maak ik voor en na een afspraak goed schoon. Dat geldt ook voor alle materialen die tijdens een afspraak gebruikt worden.In mijn praktijk heb ik papieren doekjes liggen. Als je hier gebruik van maakt, worden deze in een zakje weg gegooid. In mijn praktijkruimte, heb ik een klein flesje desinfecterende handgel staan. Mocht je per ongeluk aan je mond/neus zitten, kun je hier gebruik van maken.

VOOR HET masseren HANTEER IK DE VOLGENDE MAATREGELEN:

Voor en na elke behandeling was ik mijn handen grondig maar ik masseer voorlopig geen handen.De massagetafel en alle toebehoren worden na elke behandeling grondig schoongemaakt.

VERDER WIL IK GRAAG mijn cliënten, DIE DE KOMENDE TIJD EEN AFSPRAAK HEBBEN INGEPLAND, VRAGEN OM HET VOLGENDE:

Voel je je verkouden, hoest of snotter je, heb je koorts (>38 graden) of twijfel je aan je gezondheid, neem dan even contact met mij op via e-mail, Facebook of whatsapp om de afspraak te verzetten. Koorts is altijd een contra-indicatie om niet te masseren, maar vanwege het Corona virus is het goed om extra voorzichtig te zijn.

DE belangrijkste maatregelen DIE JEZELF MOET NEMEN OM VERSPREIDING VAN HET Corona virus TE VOORKOMEN ZIJN:

  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Geen handen schudden.
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt.

OP deze manier KUNNEN WE ons steentje bijdragen OM DE VERSPREIDING VAN HET Corona virus ZO VEEL MOGELIJK TE BEPERKEN.

Share this Post