Coaching en aromatherapie

Wat vind ik het leuk, dat ik jou op twee manieren ondersteuning kan bieden. Dat kan door coaching en door aromatherapie. En het mooie is, door aromatherapie in te zetten tijdens de coaching, kan dit jou nog eens extra ondersteunen!

Tijdens het coachen ga ik met jou op zoek naar je doel, je wens, je droom, je levensles. Waar loop jij tegen aan en wat zegt dat over jou, wat is dan jouw levensles. Je zit bijvoorbeeld niet lekker in je vel. Je bent moe en prikkelbaar, wat natuurlijk elke ouder weleens kan overkomen. Misschien loop je vast in de opvoeding van je kind. Of je merkt dat je kind vastloopt en je weet niet goed wat jij kan doen om hem te ondersteunen. Door middel van coaching ga je op onderzoek naar jouw eigen kracht om tot een positieve oplossing te komen. Het in je kracht staan wil voor mij zeggen, dat je weet wat jouw kwaliteiten zijn om jouw wens, droom, levensles te bereiken. Dit betekent dat je zeker van jezelf bent, je vindt de balans tussen je emoties en gedrag. En juist hierin kan aromatherapie veel voor je betekenen. Het kan je die extra ondersteuning bieden om nog meer in je kracht te gaan staan.

Door de geur van de essentiële oliën te inhaleren, komt deze geur uiteindelijk aan in het limbische systeem van onze hersenen. Dit gebeurt al heel snel. Het limbische systeem is sterk betrokken bij onze emoties. In dit limbische systeem zit een klein orgaan genaamd hypothalamus (mag je meteen weer vergeten ?), dat verantwoordelijk is voor de sturing van veel van onze gevoelens. Door bepaalde geuren te inhaleren, kun je je emoties beïnvloeden.

Dit werkt natuurlijk niet alleen voor jou als ouder, maar ook voor je kind.

Wil jij meer weten wat coaching en aromatherapie voor jou of je kind kan betekenen? Neem dan contact met me op. Wees welkom!

Share this Post