De Kindercoach

Ik ben Miranda Wagelmans-Verberk. Ik ben geboren in Boxmeer en woon met veel plezier in Wanroij, het mooie dorpje aan de rand van de Peel. Na mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening, was ik vanwege gebrek aan passend werk eerst ergens anders in gerold. Totdat ik in 2008 gastouder werd. Ik kwam in contact met een gezin dat omhoog zat vanwege gebrek aan oppas. Zij zagen in mij een betrouwbare en betrokken ouder. Dat voelde eigenlijk direct goed.

Ik besefte weer hoe leuk ik werken met kinderen vind en hoe goed mij dit afgaat. Ik kreeg weer meer en meer behoefte om mezelf breder te ontwikkelen om kinderen te ondersteunen en houvast te kunnen geven.

In die periode kreeg mijn dochter ondertussen ‘ineens’ problemen op school. Het was een hele zoektocht om te kijken waar de kern van het probleem zat. Ze bleek dyslexie te hebben. Ik koos voor een Kindercoach waar ze veel baat bij heeft gehad. Ze is met haar hulp en de Ik leer leren training een compleet niveau gestegen wat betreft de CITO toets. Dat vond ik fantastisch en dacht dat wil ik ook! Ik ben opleidingen en cursussen gaan volgen zodat ik kinderen tools kan aanreiken om het beste uit zichzelf te halen. Ik ben blij dat ik deze job-switch heb doorgevoerd, ik zit enorm op mijn plek nu!